ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε η ώρα του Σο στον Παναθηναϊκό

Έφτασε η ώρα του Σο στον Παναθηναϊκό

Ο Χαμπίπ Σο συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του Παναθηναϊκού και θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Προοδευτική για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πέντε μήνες μετά την απόκτηση του ήρθε η ώρα για την πρώτη εμφάνιση του Χαμπίπ Πάπε Σο με την φανέλα του Παναθηναϊκού με τον Σενεγαλέζο άσο να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή των πράσινων για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με την Προοδευτική.

Ο Ρότσα έχοντας στα χέρια του και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του Σο τα οποία δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και το πιο πιθανό είναι να του δώσει και χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Πλην του Σο στην 18άδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται δυο ακόμη νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Χρήστο Δώνη και Κώστα Αποστολόπουλο.

Επίσης στην αποστολή μετέχει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος μετά από δέκα μέρες που γυμναζόταν μόνος του έχοντας ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

Αντίθετα έμεινε εκτός ο Τοτσέ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική και προτιμήθηκε να μην παίξει ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Στη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι παίχτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ εκ των οποίων τα δύο έπαιξαν δίτερμα και το άλλο επιδόθηκε σε τελειώματα και εναλλάξ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι και Τοτσέ λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την Προοδευτική (29.11.2012 - 18:30 ΟΤΕ TV) που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στο πλαίσιο της 3ης Φάσης (1η Αγωνιστική) της Superleague ΟΠΑΠ 2012/2013.

Εκτός της 18μελούς αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Αποστολόπουλος, έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης Σεϊταρίδης, Τοτσέ, Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και ο τιμωρημένος Ζέκα".

Έτσι στην 18άδα βρίσκονται οι Κοτσόλης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Δώνης, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Χουχούμης, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λαγός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ