ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έφαγε μόνος του το κεφάλι του ο Βασσάρας"

"Έφαγε μόνος του το κεφάλι του ο Βασσάρας"
INTIME SPORTS

Δεν τοποθετήθηκαν επίσημα από το "τριφύλλι" για την αλλαγή του Βασσάρα με τον Δούρο, ωστόσο έλεγαν πως μόνος του έφαγε το κεφάλι του ο πρώτος.

Στον Παναθηναϊκό έμαθαν άμεσα το αποτέλεσμα που είχε όλη η "φασαρία" που δημιούργησε ο Ολυμπιακός και είχε συνέπεια στα υψηλά κλιμάκια της διαιτησίας.

Η αντικατάσταση του Κύρου Βασσάρα με τον Γιώργο Δούρο δεν σχολιάστηκε επισήμως από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Ωστόσο, δεν πέρασε και ασχολίαστη λέγοντας πως ο Κύρος Βασσάρας που όριζε τους διαιτητές στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα "έφαγε το κεφάλι του μόνος του" με τις επιλογές του αλλά και την πολιτική όλο αυτό το διάστημα που έδειχνε.

Αξίζει να τονίσουμε πως στο παρελθόν συνεχώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν παράπονα από τον κ. Βασσάρα από τις επιλογές του στα ματς του "τριφυλλιού" και τις αποφάσεις των διαιτητών με τελευταίο παράδειγμα τον Ηλία Σπάθα και όσα συνέβησαν στους "Ζωσιμάδες".

Σε ότι αφορά το νέο πρόσωπα στη θέση αυτή, με τον Γιώργο Δούρο να είναι ο εκλεκτός, αναφέρουν πως θα τον παρακολουθούν στενά για τις κινήσεις και τις επιλογές του στην συνέχεια του πρωταθλήματος γνωρίζοντας τελευταία τις "παρέες" που έχει δημιουργήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ