ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εδώ είναι το σπίτι μας! Μη χάσεις ούτε στιγμή" το μότο για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

"Εδώ είναι το σπίτι μας! Μη χάσεις ούτε στιγμή" το μότο για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε την διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν με την αισιοδοξία ότι θα πωληθούν και τα 12.000 κομμάτια που θα διατεθούν για την επιστροφή των πράσινων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από την Τρίτη 11 Ιουνίου άρχισε επίσημα η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2013 - 2014. Η τιμολογιακή πολιτική που επιλέχτηκε είναι εναρμονισμένη στα (εξαιρετικά δύσκολα) δεδομένα της εποχής και απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια.

Σε σχέση με τις τιμές που ίσχυσαν πέρυσι στο "Σπύρος Λούης", οι τρέχουσες είναι αυξημένες, ωστόσο η αύξηση ήταν αναγκαία διότι η χωρητικότητα του "Απόστολος Νικολαΐδης" είναι μικρότερη.

Όμως, σε σύγκριση με τις τιμές στην προηγούμενη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η μείωση αγγίζει το 50%.

Από τις 16.000 διαθέσιμες θέσεις, η ΠΑΕ προορίζει για τις κάρτες διαρκείας τις 12.000, ενώ από τις εναπομείνασες, μόνο για 1.5000 - 2.000 εκτιμάται ότι θα εκδίδονται εισιτήρια διότι αρκετά θα κατευθύνονται στη Superleague, στην ΕΠΟ, στους χορηγούς και στους φιλοξενούμενους. Και από αυτά, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Συνεπώς, η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζει στον κάτοχο του μόνιμη παρουσία στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού και συγχρόνως, αποτελεί μία γενναία συνδρομή στην προσπάθεια της εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Τιμές για όλους

Όποιος αγοράζει ένα εισιτήριο διαρκείας, εγγράφεται αυτόματα στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και απολαμβάνει όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη της.

Οι πιο φτηνές κάρτες κοστίζουν 120 ευρώ, αφορούν τις θύρες 13, 14 και 7, θα διατίθενται από τους συνδέσμους, ενώ συνολικά, θα εκδοθούν 6.968 κομμάτια.

Στην επόμενη κατηγορία, στις θύρες 1, 12 οι κάρτες τιμώνται 300 ευρώ, στις θύρες 2-5Α-9-11 κοστίζουν 450 ευρώ, στη θύρα 10 850 ευρώ και τα VIP στη θύρα 3 τιμάται 3.000 ευρώ.

Επίσης, υπάρχουν τα οικογενειακά πακέτα, σε δύο κατηγορίες. Στις θύρες 5Γ και 8Β η βασική κάρτα κοστίζει 200 ευρώ και η παιδική 50 και στις θύρες 5Β και 8Α η βασική κοστίζει 300 ευρώ και η παιδική 100, για κάθε παιδί.

Μέχρι τις 31/7 θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας για τους παλαιούς κατόχους και τα μέλη της Συμμαχίας, ώστε να επιλέξουν τη θέση τους. Από την 1η Αυγούστου και έπειτα, η διάθεση θα είναι ελεύθερη προς όλους, ενώ θα υπάρχει η επιλογή απόκτησης διαρκείας χωρίς παράλληλη εγγραφή στη Συμμαχία.

Σημαντικά έσοδα

Σε μία περίοδο που η ΠΑΕ αντιμετωπίζει οξύτατα οικονομικά προβλήματα, προσδοκά από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας να αποκομίσει έσοδα της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποσό που θα δώσει πολλές λύσεις στις υποχρεώσεις της εταιρίας και αποτελεί τη μοναδική βοήθεια που περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας ότι "αισθανόμαστε πως όποιος βοηθήσει, θα πάρει πίσω τα χρήματα του πολλαπλάσια και αναμένουμε τη στήριξη των οπαδών μας"...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ