ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια ΠΑΟ για Κωνσταντινέα

Δυσαρέσκεια ΠΑΟ για Κωνσταντινέα
INTIME SPORTS

Δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον διαιτητή Κωνσταντινέα, με αφορμή το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε από τους γηπεδούχους. Εκνευρισμένος ο Ζέκα.

Παρά τις φωνές και τις αποδοκιμασίες των γηπεδούχων για την φάση του πέναλτι εις βάρος τους και ο Παναθηναϊκός είναι δυσαρεστημένος από την διαιτησία του κ. Κωνσταντινέα.

Ο λόγος, το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε σε πολλές φάσεις υπέρ των γηπεδούχων το οποίο εκνεύρισε τους φιλοξενούμενους.

Ο Μεσσήνιος ρέφερι μπορεί να μην υπέπεσε στο μεγάλο σφάλμα στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, αφού και το πέναλτι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό φακό είναι υπαρκτό, όμως στο στρατόπεδο των "πράσινων" υπήρχαν παράπονα για την διαιτησία του.

Το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε ο υψηλόσωμος ρέφερι από τους αμυντικούς των γηπεδούχων ήταν η αιτία να εκνευριστούν οι περισσότεροι και να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Λέτο και ο Κουίνσι ήταν οι αποδέκτες κλωτσιώνκαι δυνατών μαρκαρισμάτων εκτός πως δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες πολλές φορές δεν υποδείχτηκαν καν ως παραβάσεις.

Επίσης προς το φινάλε του ματς, ο Κωνσταντινέας ενώ ο Καπίνος είχε μπλοκάρει τη μπάλα καθαρά εντός περιοχής το υπέδειξε εκτός και φάουλ δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στους "κυανέρυθρους" να απειλήσουν σε καθοριστικό χρόνο.

Εκνευρισμένος ο Ζέκα...

Τέλος, τη στιγμή της αντικατάστασης του Ζέκα και ενώ ο Πορτογάλος μέσος κατευθυνόταν εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνει αλλαγή και να μπει ο Καραγκούνης, ο Κωνσταντινέας του έδειξε κίτρινη κάρτα, διότι θεώρησε πως ο Πορτογάλος μέσος έκανε καθυστέρηση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Πορτογάλο μέσο που αποχωρώντας και αφού είχε δεχθεί την κίτρινη κάρτα έκανε διάφορους μορφασμούς ενώ σχολίαζε μιλώντας στην γλώσσα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ