ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο μέσα και δυο έξω στον Παναθηναϊκό ενόψει Πλατανιά

Δυο μέσα και δυο έξω στον Παναθηναϊκό ενόψει Πλατανιά
INTIME SPORTS

Οι Κλωναρίδης και Μπαϊράμι θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά σε αντίθεση με τους Σίλντενφελντ και Μέντες που δεν θα αγωνιστούν.

Δυο παρουσίες και δυο απουσίες μετράει ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά ο Γιάννης Αναστασίου μετά την διπλή προπόνηση της Τετάρτης και την επιστροφή σε φουλ ρυθμούς μετά το ρεπό της Τρίτης.

Συγκεκριμένα οι Κλωναρίδης, Μπαϊράμι θα τεθούν στην διάθεση του "Ολλανδού" σε αντίθεση με τους Σίλντενφελντ και Μέντες που δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι. Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά με τον 40χρονο τεχνικό να αποφασίζει αν θα τους πάρει μαζί του στην Κρήτη η όχι.

Ας δούμε όμως τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ξεκινώντας από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο οποίος την Τετάρτη γυμνάστηκε κανονικά τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα μετέχοντας μάλιστα σε όλο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης ενώ πήρε μέρος και στο διπλό.

Το μόνο θέμα που υπάρχει με τον 21χρονο άσο είναι κατά πόσο έτοιμος είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης αν και όπως έχουμε πει τα εργομετρικά του είχαν βγει πάρα πολύ καλά.

Στο μεγαλύτερο μέρος ο Μπαϊράμι

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπαϊράμι και ο Σουηδός το πρωί ακολούθησε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα αρχικά έκανε το ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία πήρε μέρος και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας.

Και βγήκε πριν από το δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου και δεν πήρε μέρος και στα τελειώματα. Μάλιστα το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γιαννιτσάνης και Σταματάκης με τον δεύτερο να επιστρέφει σε πιο δυνατούς ρυθμούς μετά από 40 μέρες και τον τραυματισμό του στην μέση που τον έχει αφήσει εκτός από την 1η Αυγούστου.

Ατομικό ο Σίλντενφελντ, θεραπεία ο Μέντες

Την ίδια ώρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις αλλά χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς.

Αντίθετα ο Μέντες έκανε θεραπεία και δεν βγήκε ούτε καν στον αγωνιστικό χώρο όπως και ο Δώνης και φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στο ματς με τον Πλατανιά.

Επέστρεψαν οι διεθνείς

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι διεθνείς με την Εθνική Κ-21, Καπίνο, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης. Το πρωί όλοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ το απόγευμα οι τρεις πρώτοι δεν προπονήθηκαν (λόγω αυξημένης συμμετοχής τους στον αγώνα της Εθνικής).

Η επιστροφή στις προπονήσεις τώρα έκανε τον Γιάννη Αναστασίου να πει δυο ατάκες στους παίκτες του δίνοντας το σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Πλατάνια λέγοντας: "Μπήκαμε στις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Πλατανιά,θέλω να τα δώσουμε όλα".

Έπαιξαν στο δίτερμα οι "κομμένοι"

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι "κομμένοι" του Παναθηναϊκού πήραν κανονικά μέρος και μάλιστα λόγω των αρκετών απουσιών οι Πίντο, Βελάσκες, Τοτσέ και Κουίνσι πήραν μέρος και στο δίτερμα που έγινε στα 3/4 του γηπέδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ