ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δώστε λεφτά και μπείτε"

"Δώστε λεφτά και μπείτε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού οι Σαουδάραβες επενδυτές, αρκεί να βάλουν άμεσα χρήματα για τις υποχρεώσεις της ομάδας

Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού οι Σαουδάραβες επενδυτές, είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αρκεί να βάλουν άμεσα χρήματα για τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι νέοι επενδυτές ζήτησαν να αναλάβουν άμεσα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να μην χαθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, καθώς για να τροποποιηθεί ο αθλητικός νόμος στην Ελλάδα και να τους επιτρέψει να αποκτήσουν τις μετοχές θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας.

Έτσι, οι Σαουδάραβες πρότειναν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συνδιοικήσουν έως ότου ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, κάτι στο οποίο ο κ. Βαρδινογιάννης δεν είναι αρνητικός.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση οι Σαουδάραβες να βάλουν άμεσα χρήματα για να καλύψουν τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις τις ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Επίσης, θα υπάρξει έγγραφη συμφωνία ότι όσα χρήματα δαπανηθούν από την πλευρά των επενδυτών, δεν θα τους επιστραφούν σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν οι Σαουδαράβες συμφωνούν με τον όρο που θέτει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ