ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Πληρώσαμε τα λάθη μας"

Δώνης: "Πληρώσαμε τα λάθη μας"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι πράσινοι αλλά και στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι.

Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό στάθηκαν τόσο ο Χρήστος Δώνης όσο και ο Μέντες μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ρωσία. Και οι δυο πράσινοι βέβαια σημείωσαν ότι από εδώ και πέρα η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου οι πράσινοι θέλουν να παραμείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στους πρωτοπόρους και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

Ο Χρήστος Δώνης σημείωσε αρχικά:

"Νομίζω ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν αφήσαμε στην Ντιναμό να κάνει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει αφού ήταν πίσω στο σκορ. Μας πίεσε, κάναμε κάποια λάθη και δυστυχώς τα πληρώσαμε" και συνέχισε λέγοντας:

"Όπως είδατε όλα τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο γήπεδο. Πιστεύω τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές. Σίγουρα παίζαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, με δύσκολες συνθήκες και πολύ κρύο αλλά νομίζω πήγαμε καλά".

Σε ερώτηση για τις εμπειρίες που κερδίζουν όλοι οι πράσινοι και οι νέοι παίκτες τόνισε:

"Σίγουρα σαν εμπειρίες είναι πρωτόγνωρες για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες μπορούμε ώστε αν βγούμε Ευρώπη του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα".

Όσο για την συνέχεια υποστήριξε:

"Έχουμε το πρωτάθλημα που είμαστε έξι πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να το παλέψουμε μέχρι το τέλος να είμαστε κοντά και επίσης το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για εμάς".

Μέντες: "Είχαμε καλές και κακές στιγμές στο ματς"

"Είχαμε καλές και κακές στιγμές κατά την διάρκεια του αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες" είπε αρχικά ο μέσος του Τριφυλλιού.

Πως νιώθουν μετά την ήττα από την Ντιναμό:
"Την περασμένη σεζόν αρχίσαμε μια προσπάθεια όπου κάθε εβδομάδα παρουσιάζαμε βελτίωση και καταφέραμε να βρεθούμε στο Europa League. Τώρα αυτό είναι άλλο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι είχαμε μερικούς καλούς αγώνες δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό θα δουλέψουμε".

Αν αυτοί οι αγώνες αποτελούν εμπειρίες για τους νέους παίκτες:
"Είναι εμπειρίες για όλους, είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε λάθη, όμως στη συνέχεια θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και θα γίνουμε καλύτεροι".

Για τους διαδοχικούς αγώνες και την διακοπή του πρωταθλήματος:
"Θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα είμαστε προετοιμασμένοι για τους αγώνες που ακολουθούν".

Για τον αγώνα με την Βέροια:
"Πρέπει ν' αξιολογήσουμε τον αγώνα με την Ντιναμό και στη συνέχεια να σκεφτούμε την Βέροια. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε τέτοιους αγώνες και θα είμαστε προετοιμασμένοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ