ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολα θα παραμείνει ο Φερέιρα

Δύσκολα θα παραμείνει ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό κάτι που αποκάλυψε στο στενό του περιβάλλον.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται ήδη το μετά.

Σύμφωνα με την Real News ο Πορτογάλος εκμυστηρεύτηκε πως δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

"Είμαστε πολύ καιρό χωρίς διοίκηση κι αυτό δεν είναι καλό. Είχαμε και έχουμε πολλά προβλήματα.

Δεν βλέπω κάτι αισιόδοξο για τον σύλλογο, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Πως, λοιπόν, να μείνω εγώ ή οι παίκτες; Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι. Λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω κάτι ενθαρρυντικό που θα με κρατήσει στον Παναθηναϊκό", είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εφημερίδα.

Προβληματισμένοι και οι παίκτες

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την προπόνηση και ρωτούσαν τους διοικούντες για το αν ισχύουν τα όσα γράφονταν σε site και ακούγονταν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Απάντηση θα πάρουν από τον Δημήτρη Γόντικα στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Παιανία θα να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πάντως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι οι διάλογοι μεταξύ μετόχων και μελών του ΔΣ που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ