ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολα με Άρη ο Πράνιτς, εκτός ο Σπυρόπουλος

Δύσκολα με Άρη ο Πράνιτς, εκτός ο Σπυρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και αποχώρησε με την συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη να είναι αμφίβολη. Εκτός ο Σπυρόπουλος ενώ έξι πράσινοι πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ από το ΕΣΚΑΝ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντάνιελ Πράνιτς στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη με τον Κροάτη μέσο να εγκαταλείπει την προπόνηση της Πέμπτης και να λέει μετά ότι δεν νοιώθει καλά.

Ο Πράνιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο και βγήκε από το πρόγραμμα και μάλιστα έκανε πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης όμως έλεγε ότι δεν αισθάνεται καλά και το πιθανότερο είναι πως δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Εκτός και να υπάρξει σαφής βελτίωση στο 24ώρο που απομένει και λόγω του ότι μετά ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τον Πράνιτς εκτός έμεινε ο Σπυρόπουλος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Αποστολόπουλος, Κουίνσι και Πίντο.

Το ΕΣΚΑΝ στο Κορωπί

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε αιφνιδιαστικά κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ για τη διενέργεια αιφνιδιαστικού δειγματοληπτικού ελέγχου.

Κατόπιν κλήρωσης, ελέγχθηκαν οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Καρέλης και Χουχούμης. Ο πρώτος μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης ετοιμαζόταν να αποχωρήσει όταν ειδοποιήθηκε και γύρισε πίσω για να δώσει δείγμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ