ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολα για Αγρίνιο οι Κουίνσι, Ρούντολφ

Δύσκολα για Αγρίνιο οι Κουίνσι, Ρούντολφ
Κουίνσι INTIME SPORTS

Εκτός του τιμωρημένου Λέτο ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να παραταχθεί στο Αγρίνιο και χωρίς τους Κουίνσι και Ρούντολφ. Ατομικό και την Δευτέρα οι δύο.

"Πληγωμένος" θα εμφανιστεί στο Αγρίνιο και το πρώτο ματς της νέας χρονιάς ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο και την δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού.

Μετά τον τιμωρημένο Λέτο και οι Ρούντολφ και Κουίνσι πιθανών να είναι εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έτσι, ο 65χρονος προπονητής των "πράσινων" για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα είδε του Κουίνσι και Ρούντολφ να ακολουθούν τη θεραπεία τους και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εξάλλου, αυτό είχε διαπιστωθεί από την Κυριακή καθώς από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είχε τονίσει πως η συμμετοχή αυτών των δύο στην αναμέτρηση του Αγρινίου είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ατομικό και ο Νίνης

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό, ενώ ο Ούγγρος επιθετικός στον αριστερό τετρακέφαλο.

Στη προπόνηση της Δευτέρας, στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικά προπονήθηκε για μια ακόμα μέρα ανεβάζοντας ρυθμούς ο Νίνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ