ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο συν δύο μεταγραφές θέλει ο Ουζουνίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλαφούζος και ο Ουζουνίδης συζήτησαν για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, την αξιοποίηση του ρόστερ και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στο γραφείο του στο ΣΚΑΪ υποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το απόγευμα της Δευτέρας (12/12). Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο αγωνιστικό σκέλος και στη συγκρότηση του ρόστερ, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ουζουνίδης ενημέρωσε τον Αλαφούζο για το ηθικό των ποδοσφαιριστών και για την αγωνιστική κατάσταση τους, ενώ του ανέλυσε το πλάνο του για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο Αλαφούζος, με τη σειρά του, εξέφρασε την ικανοποίηση για τη βελτίωση της ομάδας και τόνισε ότι αναμένει ανάλογη συνέχεια.

Αναφορικά με το ρόστερ, ο Ουζουνίδης εξήγησε ποιους παίκτες εκτιμά ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του και συμφωνήθηκε να αρχίσουν οι διερευνητικές επαφές για την πιθανή αποχώρηση τους. Φυσικά, ο προπονητής πληροφορήθηκε τις οικονομικές δυσχέρειες που δυσκολεύουν την παράλληλη καταβολή αποζημιώσεων για λύση συμβολαίων και προκαταβολών για νέες συμφωνίες.

Ως επακόλουθο της προηγούμενης διαπίστωσης, όσοι δεν υπολογίζονται και τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2017, θα τεθούν στο περιθώριο και θα χρησιμοποιηθούν όσοι αποτελούν "επένδυση" για την ΠΑΕ.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο Κρίστοφερ Σάμπα αναμένεται να αποχωρήσει, όπως επιθυμεί και ο ίδιος, ενώ θα κληθεί για συζητήσεις ο Τζαντομένικο Μέστο. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό με τον Κριστιάν Λεντέσμα και όσον αφορά τους Λαουτάρο Ρινάλντι και Ιβάν Ιβανόφ, εάν προκύψει κάποια πρόταση για αγορά ή δανεισμό, θα συζητηθεί με θετική διάθεση. Τέλος, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα μείνει στην Αθήνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...

Λύσεις εκ των έσω και μεταγραφές

Ο Αλαφούζος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το έμψυχο δυναμικό μπορεί να δώσει επιπλέον λύσεις με την κατάλληλη αξιοποίηση και ο Ουζουνίδης συμφώνησε. Έτσι, προς το παρόν, ο Εβρίτης θα αρκεστεί στις επιλογές που έχει στην εστία, στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας.

Σε σχέση με τις μεταγραφές, ο Ουζουνίδης ζήτησε σε πρώτη φάση έναν επιτελικό χαφ και ένα αμυντικογενές "εξάρι". Αυτές είναι οι προτεραιότητες του και θα ήθελε να έχει στη διάθεση του τους δύο ποδοσφαιριστές από την 1η Ιανουαρίου, ώστε να τους ενσωματώσει στη φιλοσοφία του.

Δευτερευόντως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ίσως χρειαστεί έναν στράικερ σε άμεση εξάρτηση με την παραμονή του Ιμπάρμπο και του Ρινάλντι και ενδεχομένως, έναν εξτρέμ, λόγω της απουσίας των Εμποκού και Γουακάσο στο Copa Africa 2017 και ανάλογα με τις βοήθειες που θα δώσουν οι Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ