ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δομάζος: "Στις 16 Γενάρη τελειώνουν όλα"

Δομάζος: "Στις 16 Γενάρη τελειώνουν όλα"
Δομάζος INTIME SPORTS

Διαβάστε την ατάκα του Μίμη Δομάζου στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βγήκαν κάποιες ατάκες που ακούστηκαν στην συνεδρίαση με μία από αυτές να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Μίμης Δομάζος τόνισε πως μέχρι τι 16 Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεση με τους πρίγκιπες, η οποία θα έχει και ευτυχή κατάληξη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διαβάστηκε και επιστολή από τους Σαουδάραβες που ζήτησαν την παράταση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν περάσει ο νέος νόμος για να μπουν στην ΠΑΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τους Νίνη-Σιμάο-Σπυρόπουλο.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το δεκτό αίτημα του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τέλος όσον αφορά τα μεταγραφικά να πούμε πως αυτό που ειπώθηκε είναι πως μόνο αν έρθει μία μεγάλη πρόταση θα αποχωρήσει παίκτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ