ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δομάζος: "Η Λεωφόρος σε ανεβάζει σαν παίκτη"

Δομάζος: "Η Λεωφόρος σε ανεβάζει σαν παίκτη"
INTIME SPORTS

Ο Μίμης Δομάζος στάθηκε στη δύναμη που δίνει η "Λεωφόρος" στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ εξέφρασε την αποψη ότι οι "πράσινοι" έχουν τις δυνατότητες να "χτυπήσουν" τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

"Τα παιδιά παίρνουν δύναμη από τον κόσμο, είναι αναμφισβήτητα ο 12ος παίκτης. Αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ αν δεν πάει καλά η ομάδα", τόνισε ο "στρατηγός" του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Live Sport", ενώ μίλησε επίσης για τους Αναστασίου, Καραγκούνη αλλά και την εικόνα που απεκόμμισε από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του Μίμη Δομάζου:

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού: "Κατ' αρχάς να πω ότι είναι μία ομάδα που δεν έχει τις φίρμες. Δεν έχει τον παίκτη πάνω στον οποίο θα "πατήσουν" οι νέοι ποδοσφαιριστές. Μου άρεσε ότι η ομάδα πρεσάρει σε όλο το γήπεδο. Είδα ότι αυτό είναι το πλάνο του προπονητή, να πρεσάρει η ομάδα".

Για το αν θα βοηθούσε ο Γιώργος Καραγκούνης: "Σίγουρα. Ο Γιώργος είναι μεγάλος και πολύ έμπειρος παίκτης. Μεγάλο όνομα".

Για τον Γιάννη Αναστασίου: "Είναι νωρίς για να κριθεί ο άνθρωπος. Βλέπουμε ότι έχει ένα πλάνο και το ακολουθούν οι παίκτες. Δεν ξέρω αν θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια 4-3-3. Κι αυτός ξάνει ένα μάθημα φέτος στον πάγκο. Ο Παναθηναϊκός μην ξεχνάμε ότι βγάζει και παίκτες και προπονητές".

Για την επιστροφή στην ιστορική Λεωφόρο: "Εγώ μεγάλωσα ποδοσφαιρικά στη Λεωφόρο. Οι αντίπαλοι μας έχαναν πολλές φορές από τα αποδυτήρια. Άλλες εποχές βέβαια τότε. Τα παιδιά παίρνουν δύναμη από τον κόσμο, είναι αναμφισβήτητα ο 12ος παίκτης. Αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ αν δεν πάει καλά η ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό το γήπεδο σε ανεβάζει σαν παίκτη. Είναι κοντά ο κόσμος, ακούς την ανάσα του. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός".

Για το πως είδε τις ομάδες στην πρεμιέρα: "Είναι ακόμα νωρίς. Την πρώτη αγωνιστική δεν είδα κάποια ομάδα που να μου κάνει εντύπωση. Περιμένω να παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Θα είναι η δεύτερη δύναμη μετά τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται ακόμα και να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό. Έχει κόσμο, γήπεδο, λεφτά".

Για το αν μπορεί να μπει σφήνα στο δίδυμο Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός: "Βεβαίως μπορεί. Παναθηναϊκός είναι. Παίζει και η φανέλα τεράστια δύναμη. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα πρώτα παιχνίδια. Κάθε ματς που θα κερδίζει, θα παίρνει τα πάνω της η ομάδα. Είναι δεδομένο βέβαια ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις παλαιότερες. Όμως είπαμε, Παναθηναϊκός είναι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ