ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμές και βίντεο από τον Βονόρτα

Δοκιμές και βίντεο από τον Βονόρτα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας δείχνει να προβληματίζεται για δυο θέσεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενώ την Πέμπτη έδειξε πολλές ώρες βίντεο στους πράσινους.

Αρκετές δοκιμές και στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε ο Γιάννης Βονόρτας ο οποίος δείχνει να έχει βρει τον κορμό που θα παρατάξει στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά όχι και τους έντεκα πράσινους που θα ξεκινήσουν.

Ο 53χρονος τεχνικός έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα για την θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης εκεί όπου χρησιμοποίησε τρεις πράσινους.

Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού διπλού έπαιξε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ενώ ο Βονόρτας είδε και τους Ντίνα και Εσπάρθα στην αριστερή πλευρά.

Οι δοκιμές συνεχίστηκαν, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να αλλάζει τα πλάνα του σε σχέση με την προπόνηση της Τετάρτης. Στο εσωτερικό διπλό, ο Στέργος Μαρίνος αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ, δεξιά ο Σεϊταρίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Πίντο και Μπουμσόνγκ.

Ο Βιτόλο μοναδικό αμυντικό χαφ, με τους Σο (αριστερά) και Ζέκα (δεξιά) μπροστά του, ο Σισοκό στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Τοτσέ στην κορυφή.

Ο Βονόρτας χρησιμοποίησε για λίγη ώρα και τον Φιγκερόα στην επίθεση, ενώ τοποθέτησε τον Βελάσκες δίπλα στον Πίντο στην άμυνα και είχε απέναντι από τους «βασικούς» ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο.

Αρκετή ώρα στο βίντεο

Πλην της προπόνησης οι πράσινοι την Πέμπτη πέρασαν αρκετή ώρα και μπροστά από το βίντεο της Παιανίας με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να δείχνει στους πράσινους ματς του Ολυμπιακού από το "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα σε ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και άλλες ομάδες.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά τις οδηγίες του δεν στάθηκε τόσο στο πως θα αμυνθούν οι πράσινοι αλλά αντίθετα στο πως θα επιτεθούν. Στο πως θα εκμεταλλευτούν το επιθετικό τραζίνσιο ανά περίσταση έτσι ώστε να χτυπήσουν στις αδυναμίες που παρουσιάζει και ο Ολυμπιακός.

Ο Γιάννης Βονόρτας ανέλυσε αρκετά κομμάτια στους παίκτες του ενώ και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει βιντεοθεραπεία ενώ το πιθανότερο είναι οι πράσινοι το Σάββατο ή την Κυριακή στο τελευταίο βίντεο που θα δουν να δουν το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά στάθηκε άτυχος και δεν κέρδισε τον αιώνιο αντίπαλο στο Ολυμπιακό Στάδιο με το τελικό 2-2 να αδικεί το Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ