ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα

Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Ως μια ευκαιρία για να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του αντιμετωπίζει το φιλικό της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στην Καλλιθέα ο Γιάννης Αναστασίου.

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα αντί για προπόνηση θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, ώρα έναρξης στις 11.00π.μ., στο "Γεώργιος Καλαφάτης" με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του.

Ο 42χρονος τεχνικός ήθελε να γίνει ένα παιχνίδι αντί για προπόνηση προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του που δεν παίζουν πολύ στα επίσημα ματς και να δώσει μια ευκαιρία σε κάποιους για να την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Παράλληλα ενδέχεται να κάνει και κάποιες δοκιμές σε σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν με το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει όσους παίκτες έχει στην διάθεση του πλην φυσικά των τραυματιών Ζέκα, Χουχούμη, Ντίνα αλλά και τον άρρωστο Μπεργκ και φυσικά δεν αποκλείεται να ξεκουράσει όσους έχουν τραβήξει το κουπί έως τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Νίνη, Μαυρία, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Σταματάκη, Μπερίσα ενώ θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα και ο Μυρθιανός ο οποίος για αυτό το λόγο και δεν θα δώσει το παρών στο ματς των Νέων κόντρα στον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένο για τις 3.00μ.μ. στο "Γ. Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ