ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμάζει ο Σίλντενφελντ, σκέφτεται Μέντες

Δοκιμάζει ο Σίλντενφελντ, σκέφτεται Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης ενώ ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μέντες ως βασικό κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την το βράδυ την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και με νίκη το τριφύλλι θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Αναστασίου από την Τρίτη θα ξεκινήσει να κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον τεχνικό του τριφυλλιού να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του για ματς του Europa League τον Μάρκους Μπεργκ.

Σε αντίθεση το πρόβλημα του Αναστασίου εστιάζεται στην άμυνα εκεί όπου δεν ξέρει αν θα μπορεί να έχει στην διάθεση του τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τι θα κάνει σε περίπτωση που ο Κροάτης δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Ο διεθνής αμυντικός του τριφυλλιού θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη το πρωί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης. Το θέμα βέβαια είναι ότι και να τα καταφέρει μετά θα εξαρτάται από τον Γιάννη Αναστασίου αν θα τον ρίξει στη μάχη με δυο προπονήσεις ή θα τον προφυλάξει και ενόψει της συνέχειας αλλά και του αγώνα στην Τούμπα.

Το σίγουρο είναι πως ο Σίλντενφελντ θέλει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την PSV καθώς θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρόκριση.

Η λύση του Μέντες

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του και άλλη μια σκέψη και αυτή είναι η χρησιμοποίηση του Μέντες ως στόπερ. Ο Ολλανδός έπαιξε αντί του "Σίφο" στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο κέντρο της άμυνας καθώς και στα ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Έχει πάρει δηλαδή 200 λεπτά συνεχόμενα στα πόδια του αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός δείγμα του ότι ο 42χρονος τεχνικός τον προορίζει για το κέντρο της άμυνας και στο ματς με την PSV θέλοντας να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του αλλά και το γεγονός ότι ο Ολλανδός είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να την βάλει με ηρεμία από την πράσινη άμυνα.

Κανένα πρόβλημα ο Ρισβάνης

Το καλό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως και οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ρισβάνης στους κοιλιακούς και οδήγησαν στην αναγκαστική του αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν καλά την Δευτέρα και θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη. Κάτι το οποίο σημαίνει πως και ο νεαρός αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Αναστασίου για το ματς με την Αϊντχόφεν.

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως αν δεν παίξει ο "Σίφο" και αγωνιστεί ο Μέντες τότε θα έχει δίπλα του τον Κουτρουμπή ο οποίος πήρε ανάσες στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο για να μπορέσει να επανέλθει στο ματς με τους Ολλανδούς.

Όλα αυτά βέβαια ακόμα είναι θεωρητικά και τα πάντα θα κριθούν από την παρουσία ή μη του Γκόρντον Σίλντενφελντ αρχικά στην αποστολή και εν συνεχεία στην ενδεκάδα των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ