ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλό στο "Απήλιον"

Διπλό στο "Απήλιον"
INTIME SPORTS

Ρεπό είχαν οι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε δίτερμα μαζί με τους παίκτες των Νέων.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ήταν το πρώτο σε μία δύσκολη τριάδα αγώνων σε διάστημα οχτώ ημερών, οπότε είναι λογικό ο Γιάννης Αναστασίου να προσπαθήσει να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του.

Ο Αρτινός προπονητής παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς του Σαββάτου και γύμνασε σε κανονικούς ρυθμούς όσους χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και όσους δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Συγκεκριμένα, έκαναν ζέσταμα και διατατικές ασκήσεις και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα σε ανάμεικτες ομάδες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού Κ20, ο οποίος δεν είχε υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο διότι η αναμέτρηση του με τον ΟΦΗ Κ20 είχε αναβληθεί.

Νικήτρια αναδείχτηκε η "πορτοκαλί" ομάδα, η οποία με γκολ των Καρέλη, Κλωναρίδη και Σπυρόπουλου επικράτησε 3-2 της "κίτρινης", για την οποία σκόραραν οι Τοτσέ και Μπαλμπόα.

Κίτρινοι: Αναγνωστόπουλος, Αγγελόπουλος Γ', Πίντο, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Αναστασόπουλος, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Τοτσέ.

Πορτοκαλί: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος Α', Κουτρουμπής, Χουχούμης, Αγγελόπουλος Β', Σταματάκης (Ζαφειράκης), Γιαννιτσάνης, Καρέλης (Χαλκιαδάκης), Κλοναρίδης, Φιγκερόα.

Στην φιλική αυτή αναμέτρηση δεν έπαιξαν από την πρώτη ομάδα ο Ταμπάκης ο οποίος ήταν άρρωστος, βρέθηκε στο Κορωπί, εξετάστηκε από τον γιατρό και αποχώρησε αλλά την Δευτέρα θα προπονηθεί κανονικά ενώ οι Δώνης και Κουσίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Από τους Νέους δεν έπαιξαν οι δυο γκολκίπερ Γκέκας και Κότσαρης ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Νιούμαν, ζεστάθηκε για να μπει αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν έπαιξε και οι Μαλντίν και Ξηρός.

Σε ότι έχει να κάνει με την καθοδήγηση των δυο ομάδων στους "πορτοκαλί" έδινε οδηγίες ο Γιάννης Βονόρτας ενώ οι Σάμιος και Μαραγκός έδιναν οδηγίες στους "κίτρινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ