ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διπλό" μήνυμα Γόντικα σε Νίνη

"Διπλό" μήνυμα Γόντικα σε Νίνη
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον Σωτήρη Νίνη είχε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος εκτός από την πρόταση των "πράσινων" για ανανέωση του ζήτησε να επιστρέψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Συνάντηση με τον Σωτήρη Νίνη είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, αναφορικά με το θέμα της πρότασης ανανέωσης του διεθνή μέσου που εξετάζει "ζεστά" να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο διεθνής μέσος, εκτός από την πρόταση των "πράσινων" για ανανέωση του άκουσε από τα χείλη του προέδρου του συλλόγου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να συνδράμει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Δημήτρης Γόντικας και ο Σωτήρης Νίνης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προκειμένουνα μιλήσουν μετά τα όσα είχαν συμβεί στα προηγούμενα δύο ραντεβού των δύο πλευρών.

Μέσα σε θετικό κλίμα, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" συζήτησε με τον νεαρό μέσο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους και για την επανένταξη του στην ομάδα.

Από την πλευρά του παίκτη δεν δόθηκε απάντηση στην πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση με καλύτερες προοπτικές ωστόσο διευκρίνισε πως αυτό θα γίνει από τον εκπρόσωπό του Γιώργο Παθιακάκη σε νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Μήνυμα συνδρομής για τον τίτλο

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας έστειλε και ένα ακόμα μήνυμα που σαφώς γνωρίζει ο διεθνής μέσος από την συμπεριφορά όλων στην Παιανία και κυρίως του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Γύρνα πίσω δυνατός, για να μας βοηθήσεις να πάρουμε το πρωτάθλημα" του είπε ο πρόεδρος των "πράσινων" με τον δεύτερο να τον ενημερώνει για την πορεία της αποθεραπείας του.

Μια κίνηση που προέρχεται και από τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και σαφώς του αλλάζουν την αυτοπεποίθηση προς το καλύτερο, αφού μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στα γήπεδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ