ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Arboris Capital: "Περιμένουμε τις εξελίξεις"

Arboris Capital: "Περιμένουμε τις εξελίξεις"

Ενήμεροι για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό δηλώνουν από την Arboris Capital και παράλληλα τονίζουν πως θα κάνουν υπομονή περιμένοντας τις εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου μετά το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Arboris Capital, δεν πτόησαν την εταιρία από το Άμπου Ντάμπι η οποία δηλώνει στα Prasinanea.gr μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή: "Χρειάζεται χρόνο το deal στον Παναθηναϊκό".

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος που μεταφέρθηκε στον Δημήτρη Γόντικα ισχύει και μοναδική απαίτηση της επενδυτικής εταιρίας από το Άμπου Ντάμι είναι να πάρει στην κατοχή της τα οικονομικά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, τα στελέχη της διαβεβαιώνουν ότι μετά από αυτό, σε μικρό χρονικό διάστημα θα φέρουν ολοκληρωμένη πρόταση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Arboris Capital Ρίτσαρντ Κχάλχουμπ επιβεβαίωσε στο www.prasinanea.gr ότι θα δοθεί χρόνος στον Παναθηναϊκό: "Ενημερωθήκαμε για την αναβολή που αποφασίστηκε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε πληροφορηθεί ότι η κατάσταση στο σύλλογο είναι μπερδεμένη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις".

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να προχωρήσει στο ενδιάμεσο η συμφωνία της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, απάντησε ότι δεν είναι δικό του θέμα, ενώ για το διάστημα που είναι διατεθειμένος να περιμένει, σχολίασε: "Κάθε διαπραγμάτευση είναι ξεχωριστή και εμείς ξέρουμε πως να κινηθούμε. O Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που έχει δυνατότητες και μία αλλαγή ιδιοκτησίας χρειάζεται χρόνο".

Περί της προμήθειας

Επειδή σε αρκετούς δημιουργήθηκε η απορία για την προμήθεια που θα λάβει η Arboris Capital, αυτή αφορά το 5% του ποσού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του ντιλ. Η αμοιβή της εταιρίας προβλέπεται για την περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί και θα καταβληθεί από τον επενδυτή, όχι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό ήταν γνωστό εξαρχής, αφού η Arboris Capital θα λειτουργήσει ως μεσίτης και θα βρει ενδιαφερόμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ