ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίλημμα για δυο για τον Φερέιρα

Δίλημμα για δυο για τον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Οι Καραγκούνης, Ρούντολφ, Νίνης και Τοτσέ ερίζουν για δυο θέσεις στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Παναιτωλικό θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός.

Ο Φερειρα όπως έδειξε το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση των πράσινων έχει ήδη καταλήξει στα εννιά από τα έντεκα πρόσωπα της αγωνιστικής και για τις άλλες δυο θέσεις ερίζουν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Στην διάρκεια του διπλού που έκανε ο Πορτογάλος έβαλε με τους βασικούς τους Κοτσόλη, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Καραγκούνη, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο και Ρούντολφ.

Εν συνεχεία άλλαξε μόνο τους Καραγκούνη και Ρούντολφ με τους Νίνη και Τοτσέ και αυτά είναι τα δυο διλήμματα του Πορτογάλου σχετικά με το ποιοι δυο εκ των τεσσάρων θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Το πιθανότερο είναι ο 65χρονος τεχνικός να ξεκινήσει το ματς με τους Καραγκούνη και Ρούντολφ και στην διάρκεια του αγώνα να χρησιμοποιήσει τους Νίνη και Τοτσέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ