ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διευκρίνηση για Βαρδινογιάννη από Αλαφούζο

Διευκρίνηση για Βαρδινογιάννη από Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξηγούσε στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του πως ότι είπε για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αφορούσε το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν μεγαλομέτοχος και πως δεν έβαλε χρήματα στις δυο τελευταίες αυξήσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξηγούσε σε ανθρώπους από το περιβάλλον του μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας την ατάκα για τον Τζίγγερ που προκάλεσε αίσθηση.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού έλεγε ότι μιλούσε για τα δύο τελευταία χρόνια, όπου ο πρώην μεγαλομέτοχος δεν συμμετείχε οικονομικά.

Με αφορμή τον θόρυβο που προκλήθηκε, άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ, τόνιζαν πως: «Ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνιζε ότι από την πρώτη στιγμή δεν καταφέρεται εναντίον κανενός. Ότι δεν μέμφεται κανέναν μέτοχο και εκτιμά την προσφορά τους τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που ειπώθηκε και εννοούσε είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια, ο Τζίγγερ δεν συμμετείχε σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το άνοιγμα που καλείται να επιλύσει τώρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ