ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαβασμένος και με προτάσεις ο Φύσσας

Διαβασμένος και με προτάσεις ο Φύσσας
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας έχοντας ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν το τριφύλλι θα πάει στην σύσκεψη της Τετάρτης έτοιμος να καταθέσει τις προτάσεις του.

Ο Τάκης Φύσσας από την Τετάρτη (6/8) είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη (13/8) θα κάνει την πρώτη του επίσημη παρουσία στο νέο του ρόλο όντας στο φιλικό του τριφυλλιού με την Παναχαϊκή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λίγες ώρες νωρίτερα θα έχει προηγηθεί η πρώτη επίσημη σύσκεψη στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ παρουσία του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα, του τεχνικού διευθυντή των τριφυλλιού Νίκου Νταμπίζα αλλά και φυσικά του προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε σε αυτή την πρώτη συνάντηση των τριών να είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος αν και αυτό δεν είναι δεδομένο ούτε σίγουρο.

Αυτό που είναι όμως σίγουρο είναι πως ο Τάκης Φύσσας θα πάει διαβασμένος και με προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και έχουν να κάνουν με τα θέματα τα οποία θα επιβαρυνθεί στην θητεία του στο τριφύλλι ο παλαίμαχος διεθνής άσος των πράσινων.

Ξέρει τα "θέλω"

Ο Φύσσας όλες τις προηγούμενες μέρες ενημερώθηκε πλήρως για τα "θέλω" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είχε επαφές με Νταμπίζα, Αναστασίου αλλά και άλλους ανθρώπους των πράσινων και έτσι κατέγραψε τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα είχε και ο ίδιος επαφές με ανθρώπους εκτός τριφυλλιού προκειμένου την Τετάρτη να μην πάει μόνο για να ακούσει τι θα του πουν οι Νταμπίζας και Αναστασίου αλλά και για να καταθέσει και ο ίδιος τις δικές του προτάσεις στο τραπέζι και να συζητηθούν από την πράσινη πλέον τριανδρία.

Ακόμα και για παίκτες σε θέσεις που ψάχνεται ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει τις προτάσεις του ο πρώην τιμ μάνατζερ τις εθνικής ενώ θα πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού μας να έχουμε το γεγονός ότι ο Φύσσας είχε πολύ καλή σχέση με όλους τους Έλληνες διεθνείς σε ανδρών και ελπίδων.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να προσεγγίσει κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα πιο εύκολα και να τους πείσει να έρθουν στο τριφύλλι. Σε περίπτωση δηλαδή που οι άνθρωποι των πράσινων έχουν στο στόχαστρο τους Έλληνες διεθνείς από την πρώτη ομάδα όπως ο Νίνης ή από την Ελπίδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ