ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διάψευση Λέτο για δημοσιεύματα

Διάψευση Λέτο για δημοσιεύματα
INTIME SPORTS

Εξοργισμένος φάνηκε στο "twitter" του ο Λέτο για νέα δημοσιεύματα από νυχτερινή του έξοδο και σενάρια σχέσης με την Νάταλι Θάνου. Διαβάστε τι έγραψε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Περιοδικά καλλιτεχνικού και όχι μόνο περιεχομένου ανέφεραν σε δημοσιευματά τους πως ο Σεμπαστιάν Λέτο φέρεται να έχει σχέση με την Νάταλι Θάνου, και αυτό δικαιολογούνταν και με φωτογραφίες απο την κοινή τους έξοδο την Κυριακή το βράδυ. Δείτε εδώ φωτογραφίες και τι ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με μήνυμα του στο λογαριασμό του στο "twitter" έσπευσε να διαψεύσει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά τα οποία έγραψαν πως έχει σχέση με τη Νάταλι Θάνου με αφορμή κοινή τους έξοδο το βράδυ της Κυριακής, παρέα και με τον Σίλβα Κλέιτον.

Χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των "πράσινων" έγραψε:

" Κουράστηκα πια που κάθε "εφημερίδα" γράφει πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω με καμία και αμέσως λένε ότι έχω σχέση μαζί της... Απίστευτο".

Σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει αν ο κάθε παίκτης του "τριφυλλιού" έχει την όποια παρέα από ξανθή ή μελαχροινή καλλονή αλλά αν τόσο πολύ στεναχωριέται από μια ήττα και πηγαίνει την ίδια μέρα το βράδυ να διασκεδάσει (!) Και ας είναι δικαιολογημένοι στο πειθαρχικό τομέα αφού την επομένη έχει ρεπό η ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ