ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει η ΠΑΕ, για ανατροπή μιλούν οι Ιταλοί

Διαψεύδει η ΠΑΕ, για ανατροπή μιλούν οι Ιταλοί
INTIME SPORTS

Την ώρα που στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ και της επικείμενης συμφωνίας με την Λάτσιο, οι Ιταλοί με νέο δημοσίευμα μιλούν και για πιθανή ανατροπή στην υπόθεση. Τι αποκάλυψε ο Τάρε για την αλλαγή πλεύσης και τι ανέφερε για το ενδιαφέρον της Έβερτον προς τον Γάλλο σταρ.

Τα συνεχή δημοσιεύματα και εικασίες από πλευράς Ιταλών και εκπροσώπων τόσο της Λάτσιο όσο και του Τζιμπρίλ Σισέ, ανάγκασαν την ΠΑΕ Παναθηναικός να πάρει θέση.

Ετσι, το απόγευμα της "πράσινη" ΠΑΕ μέσω γραφείου Τύπου ανέφερε πως δεν υφίσταται θέμα "τελειωμένης" μεταγραφής του στην Λάτσιο ενώ παράλληλα αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γόντικας δεν σχολίασε και απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού στην Πάρο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Για ανατροπή στην υπόθεση μιλούν οι Ιταλοί...

Την ίδια ώρα στο ιταλικό σάιτ, "calcionews24.com" αναφέρετε πως ο 30χρονος Σισέ δεν αποκλείεται να μην πάρει μεταγραφή στην Λάτσιο με την υπόθεση να "χαλάει" την ύστατη ώρα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "λατσιάλι", Ίγκλι Τάρε ανέφερε: " Ο Σισέ είναι σίγουρα ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη πως θα έρθει στη Λάτσιο " και στην συνέχεια του άρθρου στο "calcionews24.com" που παρουσιάζει το θέμα ως αποκλειστικότητα του, αναφέρετε:

" Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω οτιδήποτε άλλο. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες , ωστόσο δεν πρέπει να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα ονόματα που βγαίνουν στις εφημερίδες, πολλοί δεν είναι πραγματικά στόχοι της Λάτσιο", συμπλήρωσε ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων.

Μάλιστα στο κείμενο των Ιταλών, αναφέρεται πως μια ομάδα που φέρεται να έχει μπει στο "κόλπο" για την απόκτηση του Γάλλου σταρ του Παναθηναϊκού είναι η Έβερτον, και αν αναλογιστεί κανείς και την επιθυμία της γυναίκας του Τζουντ για να μεταβούν στην Αγγλία, οι "εφοπλιστές" δεν αποκλείεται να τον "κερδίσουν", αν υπάρξει δεδομένη πρόταση.

Μοραμπίτο: "Η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο"

Σε αντίθεση με τα τελευταία δεδομένα των Ιταλών αλλά και τα όσα υποστηρίζουν στο "τριφύλλι" ο Βιτσέντζο Μοραμπίτο, ο μάνατζερ ο οποίος πρότεινε τον Γάλλο άσο στους "λατσιάλι" μιλώντας στα " Πράσινα Νέα" αποκάλυψε:

" Η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά απομένουν κάποια ζητήματα να ρυθμιστούν μέχρι να τα βρούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ