ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει για Μαρινάκη η ΠΑΕ

Διαψεύδει για Μαρινάκη η ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι ναι μεν έγινε συνάντηση με τον Νίκο Μαρινάκη και τον εκπρόσωπο του αλλά σημειώνει ότι δεν υπήρξε αρνητική απάντηση αλλά ταύτιση απόψεων και θετικό κλίμα.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ήθελε τον Νίκο Μαρινάκη να έχει απαντήσει επί της ουσίας αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Νίκος Νταμπίζας για επέκταση του συμβολαίου του και εν συνεχεία παραχώρηση του ως δανεικός.

Από την πράσινη ΠΑΕ επιβεβαίωσαν την συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά διέψευσαν ότι το θέμα έχει πάρει αρνητική τροπή λέγοντας πως πράγματι υπήρξε κουβέντα με τον Μαρινάκη και τον μάνατζερ του, όπως συνέβη και με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την πλευρά του παίκτη να ενημερώνεται ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον δύο ομάδων να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και αυτό που υπήρξε σε πρώτη φάση ήταν ταύτιση απόψεων και θετικό κλίμα. Η μια εξ αυτών ήταν η Νίκη Βόλου.

Θέλει δανεικούς η Νίκη Βόλου

Εν τω μεταξύ η Νίκη Βόλου έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για να πάρει κάποιους παίκτες ως δανεικούς και ήδη τα ονόματα των Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Αναγνωστόπουλου έχουν πέσει στο τραπέζι ενώ ο Νταμπίζας έχει ενημερώσει ήδη για την συγκεκριμένη εξέλιξη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ