ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δήλωσε "παρών" ο Κατσουράνης

Δήλωσε "παρών" ο Κατσουράνης
Κουίνσι Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα ενόψει Εργοτέλη σε αντιθεση με τους Λέτο, Κουίνσι. Πολλές οι δοκιμές για το αρχικό σχήμα από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ένα πονοκέφαλο λιγότερο έχει να αντιμετωπίσει από το πρωί της Πέμπτης ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και αυτό γιατί είδε τον Κώστα Κατσουράνη να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του.

Σε αντίθεση οι Λέτο, Κουίνσι γυμνάστηκαν και την Πέμπτη μόνοι τους και την Παρασκευή αναμένεται να αποκλειστούν από την 18άδα που θα ταξιδέψει στο Παγκρήτιο μαζί με τον Ζέκα ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αποφασίσει και πάλι για το ποιοι θα καλύψουν τα τρία κενά στην πράσινη ενδεκάδα καθώς μιλάμε για βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κατσουράνης μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα βγάζοντας όλη την προπόνηση και δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Από την άλλη οι Λέτο, Κουίνσι και Μπουμσόνγκ γυμνάστηκαν μόνοι τους με τους δυο πρώτους να δουλεύουν σε πιο έντονο ρυθμό αλλά από τη στιγμή που δεν κατόρθωσαν ούτε την Πέμπτη να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας αναμένεται να αποκλειστούν από την αποστολή που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Καντέ απουσίαζε από την Παιανία καθώς ο Φερέιρα του χορήγησε άδεια μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να ξεκουραστεί από τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.

Στη προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρούπ και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ακολούθως έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ, αρχικά στα ¾ του γηπέδου και στη συνέχεια σε μικρότερο χώρο.

Ο Φερέιρα κατά την διάρκεια του διπλού δοκίμασε πολλά σχήματα βάζοντας πότε τους Σιμάο, Βιτόλο στα χαφ, τον Κλέιτον δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Καραγκούνη μπροστά τους με μοναδικό προωθημένο τον Τοτσέ.

Επίσης σε κάποια στιγμή χρησιμοποίησε και τον Κατσουράνη αντί του Βιτόλο με τον "Κατσούρ" όμως να έχει χάσει πολλές προπονήσεις και η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα να μην είναι βέβαιη. Ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του και τον Μαυρία ως μια εναλλακτική λύση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νίνη μπορεί και την Πέμπτη σε κάποια από τα παιχνίδια να έπαιξε με τους βασικούς αλλά το πιθανότερο είναι ο 21χρονος άσος να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς, να κάνει την επανεμφάνιση του μετά από πεντέμισι μήνες απουσίες αλλά αν είναι τελικά στην 18άδα να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ