ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Πόπα"

"Δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Πόπα"

Τα ρουμάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Άντι Πόπα συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας σεζόν, με την ΠΑΕ να διαψεύδει άμεσα τη συμφωνία. (VIDEOS)

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Πόπα, όπως αναφέρουν τα ρουμάνικα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Ρουμάνος αποδέχτηκε την πρόταση της ελληνικής ομάδας και η Αθήνα θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Ωστόσο, η μεταγραφή δεν πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, αλλά από τον Ιούλιο! Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος εξτρέμ θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017 και έπειτα θα αποχωρήσει.

Τα ρουμάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της ρουμάνικης ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, που ορίστηκαν στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Οπότε, ο Πόπα θα ενταχθεί στο ρόστερ του Τριφυλλιού εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ ενήργησαν άμεσα και διέψευσαν τις πληροφορίες των ρουμάνικων μέσων ενημέρωσης, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία

Δείτε βίντεο με τον Πόπα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ