ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέχεται γκολ με κάθε τρόπο

Δέχεται γκολ με κάθε τρόπο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα έξι Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα δείχνοντας ότι πληρώνει ξανά και ξανά τα λάθη του. (VIDEOS)

Τη φετινή σεζόν σε αντίθεση με πέρυσι ο Παναθηναϊκός από τις αρχές Ιουλίου μετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όπως δείχνουν όλα μέχρι στιγμής η ομάδα που έμαθε σε όλους στο παρελθόν πως συνδυάζονται οι μεγάλες πορείες στην Ευρώπη με κατάκτηση και των εγχώριων τίτλων φέτος δεν μπορεί να κρατήσει δυο... καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Αυτό γιατί στην Ευρώπη τα λάθη που κάνει ξανά και ξανά ο Παναθηναϊκός και οι παίκτες του τα πληρώνει και δέχεται γκολ με τον κάθε δυνατό τρόπο. Είτε λόγω του δεν έχει καλό transition, είτε γιατί δεν δίνει προσοχή στις στημένες φάσεις, είτε μετά από πλάγιο άουτ όπως έγινε στο ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ.

Το παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους ήταν το έκτο που έδωσαν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη οι πράσινοι και δέχτηκαν και πάλι γκολ και μάλιστα δυο φθηνά γκολ πληρώνοντας τις αδράνειες τους στην άμυνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε ένα από τα έξι ματς που έχουν δώσει έως τώρα δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στα τέλη Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα έχει δεχτεί γκολ σε κάθε ματς που έχει δώσει είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας και ακόμα και στις νίκες που έχει πάρει επί της Μίντιλαντ και πάλι ήρθαν με τους πράσινους να μην μπορούν να κρατήσουν το μηδέν.

Στην Ελλάδα μπορεί κάποιες αδυναμίες να μην φαίνονται και κάποια λάθη να μην τα πληρώνει αλλά στην Ευρώπη όπως έχει αποδειχτεί σε αυτούς τους έξι αγώνες δεν ισχύει το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ με τους αντιπάλους να χτυπούν με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο.

Για να μπορέσει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ένα Ευρωπαϊκό ματς θα πρέπει να σκοράρει δύο ή και περισσότερα τέρματα γιατί σίγουρα θα δεχτεί ένα. Φυσικά οι ευθύνες δεν επιρρίπτονται στην άμυνα και τον γκολκίπερ του τριφυλλιού αλλά στην συνολική αμυντική λειτουργία των πράσινων καθώς άμυνα κάνουν όλοι.

Θυμηθείτε τα έως τώρα Ευρωπαϊκά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και δείτε τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο με τον οποίο δέχεται γκολ το τριφύλλι.

Προκριματικά Champions League

Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός 0-0

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 1-2

Προκριματικά Europa League

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ 4-1

Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 1-2

Όμιλος Europa League

Παναθηναϊκός - Ντινάμο Μόσχας 1-2

Εστορίλ-Παναθηναϊκός 2-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ