ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάθος χειρισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις απολύσεις

Λάθος χειρισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις απολύσεις

Μετά τον Γιάννη Σαμαρά, ο Χουάν Ρότσα ενημερώθηκε για την πιθανή απομάκρυνση του από τους ρεπόρτερ. Τι ισχύει με την πρόταση παραμονής στον Αργεντινό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν μία μεγάλη ομάδα, οφείλουν να την εκπροσωπούν με τον κατάλληλο τρόπο σε όλες τις ενέργειες τους. Το ίδιο ισχύει για τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι επιβάλλεται να συμπεριφέρονται ανάλογα.

Πρόσφατα, η διοίκηση αποφάσισε την αποπομπή του Γιάννη Σαμαρά από τη διεύθυνση της ακαδημίας, κρίνοντας ότι δεν έχει πετύχει στο έργο του. Η απόφαση της είναι θεμιτή, αφού πέραν της προσφοράς του στον Παναθηναϊκό, ο Σαμαράς αμειβόταν και αξιολογήθηκε για τα αποτελέσματα του.

Ωστόσο, επί μέρες τα μέσα ενημέρωσης έγραφαν για την επικείμενη απόλυση του διευθυντή της ακαδημίας, χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί επίσημα! Ο Σαμαράς πληροφορήθηκε ότι απολύεται από τους δημοσιογράφους, ενώ από τη διοίκηση του ανακοίνωσαν ότι φεύγει, ενώ εκείνος ταξίδευε για τη Λάρισα με την ομάδα Κ20! Μία πρακτική που δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό…

 

Ο Ρότσα δεν ήξερε

Ένα ανάλογο λάθος συνέβη με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα… Ο Αργεντινός, ο οποίος κατέχει το πόστο του συντονιστή των ακαδημιών και είναι υπεύθυνος για το σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική, διάβασε στις ιστοσελίδες ότι πρόκειται να αποπεμφθεί!

Ο "Ινδιάνος" δεν είχε ενημέρωση από τη διοίκηση και δήλωνε άγνοια, σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του για να μάθουν σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Είναι προφανές πως η διοίκηση έχει δικαίωμα να κρίνει ότι ο Ρότσα δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του. Αυτό ισχύει στη σχέση εργοδότη – εργαζόμενου. Όμως, ο Ρότσα είναι "κεφάλαιο" για τον Παναθηναϊκό, έχει προσφέρει ως ποδοσφαιριστής και σε άλλα πόστα και δικαιούται διαφορετικής μεταχείρισης. Αξίζει στον ίδιο και το επιβάλλει το μέγεθος της ομάδας…

Αργά, το βράδυ της Τρίτης (28/2), ο Χουάν Ρότσα μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος του εξήγησε τι ισχύει και φαίνεται πως το ζήτημα διευθετήθηκε. Ο "Ινδιάνος" θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μένει να αποσαφηνιστούν οι αρμοδιότητες που θα έχει.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΚΟΠΗ 1/3 ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Επιχειρείται μεγάλη περιστολή δαπανών στην ΠΑΕ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Άρχισε το "Survivor" του Παναθηναϊκού

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Mai Tai, ίσως η μόνη σοβαρή αντίσταση στη ζέστη

Η συναρπαστική ιστορία του cocktail που βασιλεύει το καλοκαίρι, αλλά κρατάει ομπρέλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24