ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν τιμωρήθηκε ο Φερέιρα

Δεν τιμωρήθηκε ο Φερέιρα

Ο αθλητικός δικαστής δεν τιμώρησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις δηλώσεις του περί "χειρουργικών καρτών". Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα δικαστήρια.

Ο αθλητικός δικαστής κ.Ναυπλιώτης αθώωσε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού περί "χειρουρχικών καρτών" σε Βιτόλο και Σιμάο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

" Δεν συντρέχει λόγος ο κ. Φερέιρα να ελεγχθεί πειθαρχικά", απεφάνθη ο κ.Ναυπλιώτης και έτσι ο κ.Φερέιρα δεν κινδυνεύει με τιμωρία.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παραβρέθηκαν περίπου εκατό οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει οι οργανωμένοι οπαδοί του Ενιαίου Φορέα. Μια διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια, ωστόσο δεν συνέτρεξε λόγος να επέμβει.

Ο κ.Φερέιρα δεν παραβρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννη Κάρμη και... επιτέθηκε στην ΚΕΔ κατά την αγόρευση του.

" Μας προκαλεί έκπληξη το αίτημα της ΚΕΔ να παραπέμψει το θέμα σε σας. Σας δίνω το βίντεο. Δεν υπάρχει καμία απαξίωση του ποδοσφαίρου και δυσμενείς κρίσεις από την πλευρά του κ. Φερέιρα. Όλα αυτά είναι υποβολιμαία από πλευράς της ΚΕΔ", ανέφερε ο κ.Κάρμης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ