ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν τα βρήκε με Καραγκούνη

Δεν τα βρήκε με Καραγκούνη

Άκαρπη η επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Καραγκούνη για την επιστροφή του δεύτερου στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι ο "Κάρα" τελείωσε για τους πράσινους.

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή τελικά ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Καραγκούνη στο ραντεβού που είχαν οι δυο πλευρές και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του "Κάρα" στον Παναθηναϊκό δεν θα πραγματοποιηθεί και αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως πρόκειται για διοικητική απόφαση του τριφυλλιού να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον πρώην παίκτη των πράσινων.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στην διάρκεια της Παρασκευής, για τους λόγους για τους οποίους οι πράσινοι δεν προχωρούν την υπόθεση του "Κάρα".

Έτσι και παρά την αρχική αισιοδοξία ο Καραγκούνης δεν θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μπροστά του έχει δυο λύσεις.

Η πρώτη να πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού, έχει προτάσεις από Αμερική και Αυστραλία, και η δεύτερη να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να πάρει από τώρα μια θέση στις Εθνικές ομάδες όπως του είχε πει ο Γιώργος Σαρρής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ