ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν σχολιάζει ο Αλαφούζος την αντίδραση Γιαννακόπουλου

Δεν σχολιάζει ο Αλαφούζος την αντίδραση Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιθυμεί να... αρχίσει βεντέτα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δεν θα τοποθετηθεί για την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Δεν προτίθεται να απαντήσει ο Γιάννης Αλαφούζος στην αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή το ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή "Δίκη" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ενημερώθηκε για το περιεχόμενο και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που περιείχε το δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά έχει επιλέξει να μην το σχολιάσει ώστε να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Πάντως, δεν συμμερίζεται την αναταραχή που ξέσπασε, αφού μεσολάβησε σημαντικό χρονικό διάστημα από την ώρα της μετάδοσης της εκπομπής μέχρι την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Διότι το ρεπορτάζ έπαιξε τα ξημερώματα της Τρίτης και η δημοσιοποίηση των σκέψεων για μήνυση και αγωγή έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αυτόνομη η εκπομπή

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου επισημαίνουν την αυτονομία που απολαμβάνουν εντός του καναλιού, ο παρουσιαστής της "Δίκης", Κυριάκος Θωμαϊδης και οι συνεργάτες του. Ναι μεν ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώνεται για τη θεματολογία, αλλά αυτή επιλέγεται από τους συντελεστές της εκπομπής.

Όπως υποστηρίζουν, η ίδια εκπομπή πρόβαλε την ακριβή θέση της ΠΑΕ για τον Γιάννη Αλαφούζο, ακόμα και τους χαρακτηρισμούς "μανιοκαταθλιπτικός συκοφάντης". Όσο για το ρεπορτάζ, αφορούσε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη και για λόγους ισονομίας, έγινε μία αναφορά 10 δευτερολέπτων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ