ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεονάρντι: "Δεν παρακολουθούμε μονάχα τον Νίνη"

Λεονάρντι: "Δεν παρακολουθούμε μονάχα τον Νίνη"
INTIME SPORTS

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία με τον Νίνη, αλλά και ότι η ομάδα του παρακολουθεί κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Το ενδιαφέρον της Πάρμα για τον Νίνη είναι γνωστό και κάποιες φήμες αναφέρουν μάλιστα πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια.

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της Πάρμα, μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα", υπογραμμίζει πως δεν η ομάδα του δεν έχει προχωρήσει με την υπόθεση του Νίνη, ενώ παρακολουθεί κι άλλους.

Είχατε δηλώσει πρόσφατα στο τηλεοπτικό κανάλι της Πάρμα ότι παρακολουθείτε στενά τον Σωτήρη Νίνη και πως ελπίζετε να τον αποκτήσετε. Έχετε κάνει κάποιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση;

"Θα σας θυμίσω ότι είχα πει πως ο Νίνης δεν είναι ο μόνος παίκτης που παρακολουθούμε. Πάντως, δεν έχουμε προχωρήσει την υπόθεση Νίνη. Γνωρίζουμε ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία μαζί του".

Γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο ότι η Πάρμα ευελπιστεί στο πρόσωπο του Νίνη να βρει έναν νέο Τζιοβίνκο. Είναι έτσι;

"Δεν ξέρω… Ίσως εσείς στην Ελλάδα να ξέρετε καλύτερα. Πιστεύετε αλήθεια ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Τζιοβίνκο; Εγώ θα πω μόνο το εξής: θεωρώ ότι ο Νίνης έχει το ταλέντο για να πετύχει στην Ιταλία".

Εκτός από τον Νίνη στη μεταγραφική σας λίστα υπάρχει και το όνομα του Στέφανο Καπίνο;

"Όχι, δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για τον Καπίνο…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ