ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν είναι φήμες περί Τζόρβα..."

"Δεν είναι φήμες περί Τζόρβα..."
INTIME SPORTS

Υπαρκτό και δεδομένο θεωρούν τα ιταλικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα και τονίζουν πως δεν είναι φήμες αλλά πραγματικότητα.

Ολοένα και φουντώνουν οι ειδήσεις από την Ιταλία για ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Ο 28χρονος διεθνής πορτιέρο των "πράσινων" που θα ήθελε να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό -όπως έχει τονίσει- είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Τζένοα και σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα δεν είναι φήμες... αλλά υπαρκτό το ενδιαφέρον των Ιταλών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ιταλική ιστοσελίδα "calcio.fanpage":

"Όταν έχεις να κάνεις με μεταγραφές είναι δύσκολο να αποκαλύψεις τις διαπραγματεύσεις γιατί βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν ξέρεις ποια θα είναι η κατάληξη τους.

Αλλά όταν υπάρχει επιβεβαίωση από τα δύο εμπλεκόμενα σωματεία, τότε φαίνεται ότι το ενδιαφέρον είναι κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι φήμες. Κάπως έτσι έχει και η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζόρβα .

Ο 28χρονος τερματοφύλακας από την Ελλάδα που ανήκει στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στη Τζένοα. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα με δεδομένο ότι ο Εντουάρδο αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο Τζόρβας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και κοστίζει περίπου € 3,000,000. Η Τζένοα πάντως βλέπει τον Έλληνα ως μια σημαντική εναλλακτική λύση καθώς ο πρόεδρος Πρεσιόζι έχει πρώτο στόχο τον Βιβιάνο" ανέφερε το άρθρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ