ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για Μαυρία

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για Μαυρία
Μαυρίας Λίλα INTIME SPORTS

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα στην Αγγλία από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση ότι άλλαξε κάτι στα όσα έχουν συμφωνήσει με την Σάντερλαντ και ξεκαθάριζαν πως οι πράσινοι από την πλευρά τους έχουν κάνει ότι έπρεπε.

Την πλήρη άγνοια τους για τα δημοσιεύματα των Άγγλων για το γεγονός ότι η Σάντερλαντ "τρενάρει" την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία τόνιζαν στον Παναθηναϊκό.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο πράσινο στρατόπεδο δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση από τους ιθύνοντες του συλλόγου της Αγγλίας ότι έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες εδώ και τουλάχιστον δέκα μέρες.

Μάλιστα το Σάββατο υπήρξε και νέα επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο συλλόγων και δεν διαπιστώθηκε καμία αλλαγή στάσης από πλευράς των Άγγλων.

Το μόνο που εκκρεμεί δηλαδή είναι οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανήκει πλέον ο 20χρονος άσος στην Σάντερλαντ.

Όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό αν υπήρχε κάποια άλλη εξέλιξη λογικά θα το γνώριζαν και θα είχαν σχετική ενημέρωση από τους Άγγλους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ