ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα ασχοληθεί με τον Σιμάο ο Παναθηναϊκός

Δεν θα ασχοληθεί με τον Σιμάο ο Παναθηναϊκός

Από τον Παναθηναϊκό δόθηκε ενημέρωση για τις υποθέσεις που απασχολούν τη μεταγραφική επικαιρότητα. Διαβάστε για τον Σιμάο, τον Μπουμάλ, τον Σαμπά και τον Κλωναρίδη.

Δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αυτό που τονίστηκε είναι πως όντως ο Μοζαμβικανός αμυντικός χαφ προτάθηκε, μετά την αποδέσμευση του από τη Λεβάντε, αλλά δεν πρόκειται να απασχολήσει περαιτέρω.

Έτσι και αλλιώς, στην επικοινωνία που είχε ο Αντρέα Στραματσόνι με τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε τονίσει πως δεν κρίνει απαραίτητη την απόκτηση ενός "εξαριού", επειδή υπολογίζει ως εναλλακτικές του Ζέκα τον Κουτρουμπή και τον Γουακάσο, ενώ θα δοθεί χρόνος στον νεαρό Στάικο.

Άμεσα συνδεδεμένος με τον Σιμάο είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ, αφού θα έπρεπε να αποχωρήσει για να αδειάσει θέση μη κοινοτικού. Ωστόσο από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν πως ο Καμερουνέζος εξτρέμ θα παραμείνει και διέψευσαν ότι κατατέθηκε πρόταση από την Τραμπζοσόρ.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση με τον Κριστοφέρ Σαμπά, επισημάνθηκε πως πλησιάζει η επίτευξη συμφωνίας. Απομένει η διευθέτηση μερικών όρων της συμφωνίας, που μπορούν να ολοκληρωθούν την Πέμπτη (1/9), αφού ο Κογκολέζος στόπερ είναι ελεύθερος και δεν επηρεάζεται από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έχει επαφές με γαλλική ομάδα και από την ΠΑΕ προσπαθούν να διευκολύνουν τις συζητήσεις και να προλάβουν τις διορίες. Ακόμα, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ