ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συμμετέχει στο ΔΣ της Superleague ο Παναθηναϊκός

Δεν συμμετέχει στο ΔΣ της Superleague ο Παναθηναϊκός
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εκπροσωπείται στη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague, δείχνοντας τη διάθεση να τραβήξει στα άκρα την κόντρα και να μην συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στην απόφαση να τραβήξει το σκοινί στην κόντρα του με τη Superleague, επιμένει η διοίκηση του Παναθηναϊκού και προτίμησε να μην εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση της Τετάρτης (1/4), όπου το κύριο θέμα συζήτησης είναι η υπογραφή της νέας συμφωνίας με τη Nova.

Υπενθυμίζεται ότι στις δύο συναντήσεις της επιτροπής του Συνεταιρισμού με στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, για την επέκταση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έως τον Ιούνιο του 2019, η ΠΑΕ απείχε.

Στον Παναθηναϊκό δείχνουν τη διάθεση να χρησιμοποιήσουν κάθε μέτρο πίεσης προς το προεδρείο της Superleague, διότι του καταλογίζουν ότι ενεργεί εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όχι όλων των ομάδων.

Ειδικότερα, χρεώνουν στον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, το γεγονός ότι δεν καταδίκασε τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη χειροδικία σε βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ σημειώνουν την άρνηση του Συνεταιρισμού να παραχωρήσει τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης, ώστε να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες.

Για αυτό, στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της Superleague και θα απαντήσουν με όποιο τρόπο, μπορούν.

Και ένας από αυτούς είναι η αποχή από την κεντρική διαχείριση, αφού όπως είναι αυτονόητο χωρίς τον Παναθηναϊκό η αξία της πέφτει κατά πολύ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ