ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προλαβαίνουν αγώνα των πλέι οφ Πέτριτς, Χουχούμης στον Παναθηναϊκό

Δεν προλαβαίνουν αγώνα των πλέι οφ Πέτριτς, Χουχούμης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Χουχούμης, Πέτριτς και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ δίνουν την ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να μην ρισκάρει με τους δυο πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα προανήγγειλε πολλές αλλαγές στα δυο εναπομείναντα ματς δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του δίνοντας ανάσες σε όσους έχουν τραβήξει το κουπί.

Ο 42χρονος τεχνικός και το ιατρικό τιμ των πράσινων δεν πρόκειται να ρισκάρουν και με τους τραυματίες και έτσι οι Πέτριτς και Χουχούμης δεν θα προλάβουν κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Θα μείνουν εκτός των δυο αγώνων προκειμένου να ξεπεράσουν κάποιες ενοχλήσεις που έχουν και με στόχο να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας σεζόν και της προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη αν και η περίπτωση του επιθετικού των πράσινων θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα.

Σε αντίθεση με τους τρεις προαναφερθέντες ο Γιάννης Αναστασίου θα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ