ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν "καίγονται" οι αναπληρωματικοί από τον Ουζουνίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναπληρωματικοί απογοήτευσαν στην Τούμπα, αλλά ο Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα αυτούς που προσπάθησαν πιο πολύ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η ευκολία με την οποία ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ με 3-0, έχει δημιουργήσει κλίμα «ισοπέδωσης» των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίστηκαν. Μια εντύπωση εν μέρει λογική, αφού οι πιο πολλοί απ’ όσους χρησιμοποιήθηκαν, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ντέρμπι της Τούμπας.

Από την άλλη, όμως, από αυτούς τους παίκτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει λύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού υπάρχουν πολλές και συνεχόμενες υποχρεώσεις. Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο 48χρονος προπονητής, δεν περίμενε το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης για να αξιολογήσει τις ικανότητες του καθενός. Ήξερε τις δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες με την έλλειψη συνοχής και ορθολογικής λειτουργίας. Ωστόσο, ήταν και ένας έμμεσος τρόπος να διαπιστώσει εάν κάποιος θα έβγαζε περίσσια διάθεση.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του μίλησαν με αρκετούς παίκτες και τους προέτρεψαν να μην παρατήσουν την προσπάθεια. Το προπονητικό επιτελείο έχει διακρίνει ποιοι θέλουν να βοηθήσουν και θα τους δώσει και άλλες ευκαιρίες στις 2 αγωνιστικές που απομένουν. Βέβαια, το ζητούμενο δεν είναι μόνο η θέληση, αλλά και η αποτελεσματικότητα.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι δεν το πάλεψαν πολύ. Αυτοί θα περιοριστούν σε συμπληρωματικό ρόλο, εφεξής και δύσκολα θα διατηρηθούν για το ρόστερ. Στους υπόλοιπους, ο Ουζουνίδης επανέλαβε ότι «θα έχετε την ευκαιρία να μου αποδείξετε ότι κάνω λάθος». Πάντως, στην Τούμπα δεν το έκαναν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ