ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ασχολούνται με αμυντικούς οι Λυμπερόπουλος - Ουζουνίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι δεν εξετάζουν περιπτώσεις αμυντικών, όπως του δεξιού μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη και ενδιαφέρονται μόνο για άμεσες λύσεις.

Διευκρινήσεις ως προς τη μεταγραφική αναζήτησης έδωσαν από τον Παναθηναϊκό, με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη, της ΑΕΚ.

Όπως τόνιζαν από την ΠΑΕ, δεν ασχολούνται με αμυντικούς αυτή τη χρονική περίοδο, αφού προέχει η ενίσχυση στις θέσεις που έχει υποδείξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης: επιθετικός και επιτελικός χαφ.

Επιπροσθέτως, συμπλήρωναν ότι δεν έχουν τόσο μακρινό ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι και η προτεραιότητας του αφορά αποκλειστικά τον Ιανουάριο.

Οι εξηγήσεις από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού είναι απολύτως λογικές. Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα και οι περιπτώσεις των Τζαβέλλα, Μπακάκη, είναι δελεαστικές, αλλά οι ανάγκες είναι άλλες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ