ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δελεαστική πρόταση, αρνητική απάντηση από τον Αναστασίου

Δελεαστική πρόταση, αρνητική απάντηση από τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Η Γκενκ προσέγγισε τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση! Αφοσιωμένος στο πλάνο του Παναθηναϊκού ο 41χρονος προπονητής.

Αποφασισμένος να υλοποιήσει το πλάνο που σχεδίασε από κοινού με τους Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο και να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, είναι ο Γιάννης Αναστασίου!

Προ ημερών, ο Αναστασίου προσεγγίστηκε από εκπρόσωπο της Γκενκ, ο οποίος του μετέφερε την εκτίμηση και το σεβασμό του προέδρου Χέμπερτ Χούμπεν, του ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο του club και του κατέθεσε μία δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

"Σας ευχαριστώ, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό" ήταν εν συντομία η απάντηση του 41χρονου προπονητή, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι σέβεται την εμπιστοσύνη που του δόθηκε.

Ο Αναστασίου εξήγησε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό παραμονές των παιχνιδιών με τη Μίντιλαντ για τα play off του Europa League και της έναρξης της Superleague. Για αυτό και απέρριψε την προοπτική μίας επαναπροσέγγισης στο κοντινό μέλλον.

Κατόπιν, ο προπονητής του Τριφυλλιού ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα για το περιστατικό, αλλά και για την αντίδραση του.

Είναι σημαντικό για την ομάδα και τους οπαδούς ότι ο Αναστασίου λειτούργησε με το συγκεκριμένο σκεπτικό και δεν συγκινήθηκε από τα χρήματα που του προσφέρθηκαν από τη Γκενκ. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ανθρώπους προσηλωμένους και αφοσιωμένους και ο Αναστασίου είναι ένας τέτοιος...

Η Γκενκ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα, αφού οι συζητήσεις με τον Φρανκ Βερκότερεν και τον Χουμπ Στέφενς δεν ευοδώθηκαν, αλλά το ίδιο συνέβη και με τον Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ