ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέκα ημέρες εκτός ο Ζέκα

Δέκα ημέρες εκτός ο Ζέκα
INTIME SPORTS

Με θλάση πρώτου βαθμού διαγνώστηκε ο Ζέκα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες, ενώ οι Λαγός και Χουχούμης ενσωματώθηκαν με την ομάδα. Ξαφνικό πρόβλημα με τον Κοτσόλη.

Ήταν δεδομένο για τον Γιάννη Αναστασίου ότι θα καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Κάρλος Ζέκα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τον επιβεβαίωσαν.

Ο Πορτογάλος χαφ έχει θλάση πρώτου βαθμού στον ημιυμενώδη στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες, χάνοντας την αναμέτρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Από την άλλη, η προπόνηση της Τρίτης 3/3 στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε και καλά νέα για τον προπονητή του Τριφυλλιού, αφού οι Τάσος Λαγός και Διαμαντής Χουχούμης ενσωματώθηκαν με την ομάδα και υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Το απρόοπτο δεν έλειψε και ήρθε από τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος δεν προπονήθηκε γιατί ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός Ελλάδας παραμένει ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των παικτών του Τριφυλλιού είχε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη 4/3 στις 11:00 και στις 15:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ