ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο Αναστασίου στους παίκτες

Δείπνο Αναστασίου στους παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δείπνησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο πλαισιο της σύσφιξης των σχέσεων στο "τριφύλλι". Παρόντες στο μπάμπεκιου στην Παιανία οι Αλαφούζος, Σαμαράς και Σαραβάκος.

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, του Γιάννη Σαμαρά και του Δημήτρη Σαραβάκου το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον Γιάννη Αναστασίου που θεώρησε ότι με αυτό το μπάρμπεκιου οι παίκτες της ομάδας θα γνωριστούν καλύτερα με το τεχνικό επιτελείο και ολόκληρο το τιμ θα συσπειρωθεί και θα γίνει ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Έτσι λοιπόν σε οικογενειακό κλίμα,σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του τριφυλλιού πέρασε για δύο ώρες μερικές στιγμές χαλάρωσης στην Παιανία. Το μενού περιελάμβανε μπριζόλες, ψητές πατάτες, σαλάτες, σουβλάκια, ενώ στο τέλος υπήρχαν γλυκά και φρούτα.

Αναστασίου: "Εμείς τον έλεγχο του αγώνα"

Νωρίτερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των Πράσινων με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με περιορισμούς και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Για μια ακόμη μέρα ο Μαυρίας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίαζε ο Καρνέζης καθώς έχει περισσότερες μέρες άδεια.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου είπε στους παίκτες: "Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε εμείς την μπάλα, να δημιουργούμε παιχνίδι και να μην δίνουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να έχει την κατοχή της μπάλας. Εμείς πρέπει να έχουμε τον έλεγχο".

Την Κυριακή δεν υπάρχει προπόνηση καθώς οι παίκτες έχουν ρεπό. Την Δευτέρα θα υπάρχει διπλή προπόνηση, ενώ το πρωί της Τρίτης η αποστολή θ' αναχωρήσει για την Ολλανδία, καθώς στο Όστερμπεκ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ