ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Bρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία"

"Bρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία"

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν όπως όλα συνηγορούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό.

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον πρώην παίκτη της Φούλαμ επιβεβαίωσε με δηλώσεις στον κροατικό Τύπο πως ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται μία ανάσα από τους "πράσινους".

"Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά ακόμη χρειάζεται να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες.

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας", τονίστηκε χαρακτηριστικά από το γραφείο μάνατζερ, Sports Total με ποδοσφαιριστές στο πελατολόγιο του, όπως οι Γκέτσε και Ρόις.

"Πρέπει να παίζω, είναι ο μόνος τρόπος για να θέσω υποψηφιότητα για το Μουντιάλ", επανέλαβε ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος απέρριψε προτάσεις που του έγιναν από ελβετικούς συλλόγους εκφράζοντας την επιθυμία να μεταπηδήσει στο "τριφύλλι".

Δηλώσεις έκανε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επισημαίνοντας πως ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί επιθετικά. "Ο σύλλογος έχει συμφωνήσει πως χρειάζεται μεταγραφές στην επίθεση", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Ο Πέτριτς περιμένει ειδοποίηση του ατζέντη του, ώστε να πάρει το αεροπλάνο για το "Ελευθέριος Βενιζέλος", να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Ουσιαστικά το κροατικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ