ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζαγκούν: "Το θέλαμε περισσότερο"

Ατζαγκούν: "Το θέλαμε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα τελειώματα του στα τετ α τετ χρειάζονται πολλή δουλειά, όμως συγκεκριμένα στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος ο Ατζαγκούν πλάσαρε ιδανικά τον Γιαννακόπουλο και πέτυχε ένα υπερπολύτιμο γκολ, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και το αντιμετωπίζει ως κινητήριο... δύναμη για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να δώσει λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ατζαγκούν:

Για την ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός: "Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και κατάφερα να σκοράρω μετά από μία ομαδική προσπάθεια. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να νικήσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ και θα προσπαθήσαμε για τη νίκη. Μετά από αυτό το ματς θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, πήραμε τους βαθμούς και προχωράμε".

Για το μέλλον της ομάδας: "Θα γινόμαστε καλύτεροι, προσπαθούμε γι αυτό συνεχώς, βελτιωνόμαστε και στο μέλλον θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

Για το αν μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Φυσικά και μπορεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι περισσότερες οι υποχρεώσεις, αλλά είμαστε ομάδα και θα μπούμε να τα καταφέρουμε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League".

Για το γκολ που πέτυχε: "Το γκολ θα μου δώσει και περισσότερη ενέργεια. Πέτυχα ένα κρίσιμο τέρμα, θέλω να σκοράρω και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ