ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό πάλι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης

Ατομικό πάλι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης
INTIME SPORTS

Χωρίς κανένα απρόοπτο και με τον Ατνώνη Πετρόπουλο να δίνει και πάλι παρών στο κανονικό πρόγραμμα διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής. Ατομικό πάλι Σπυρόπουλος, και Σεϊταρίδης. Ανακοίνωση ΠΑΕ για προληπτικά μέτρα ενόψει ΠΑΟΚ.

Στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως τέθηκε οριστικά ο Αντώνης Πετρόπουλος ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19:30).

Εκτός απροόπτου και αν αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός ο υψηλόσωμος φορ θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ανακοινωθεί το Σάββατο για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Πετρόπουλος για δεύτερη μέρα προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στη Παιανία, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκαν για μια φορά ακόμα οι Σπυρόπουλος, και Σεϊταρίδης, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Ανακοίνωση ενόψει ΠΑΟΚ

Η "πράσινη" ΠΑΕ εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19:30) και αφορά την μη παρουσία οπαδών στην Τούμπα, αφού δεν πήρε εισιτήρια.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

- Κάθε οργανωμένη ή μη προσέλευση φιλάθλων με τα διακριτικά εμβλήματα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί.

- Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ