ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό και πάλι Κουίνσι, Πετρόπουλος

Ατομικό και πάλι Κουίνσι, Πετρόπουλος
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και το Σάββατο οι Κουίνσι και Πετρόπουλος "πονοκεφαλιάζοντας" τον Φερέιρα. Θα προλάβουν την ρεβάνς με την Οντένσε;

Εκτός από την Παρασκευή, και το Σάββατο οι Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε και Αντώνης Πετρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο επιθετικοί του "τριφυλλιού" πλέον σε οριακό σημείο πιθανών και να προλάβουν τον επαναληπτικό με την Οντένσε, την προσεχή Τρίτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από το να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους δύο ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου οι επιλογές του στην γραμμή "κρούσης" δεν είναι πολλές και ειδικά τον Έλληνα στράικερ τον χρειάζεται εφόσον ο Τσοτσέ δεν είναι 100% έτοιμος για 90λεπτο.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της προπόνησης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο Κουίνσι Οβούσου- Αμπέγιε μετά την προπόνηση υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης, και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα δίνοντας έμφαση στην τακτική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ