ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρβελάτζε: "Ο Γιάννης θα πετύχει"

Αρβελάτζε: "Ο Γιάννης θα πετύχει"
Αρβελάτζε

Ο Σότα Αρβελάτζε μίλησε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, τον οποίο και χαρακτήρισε σοβαρό και προσηλωμένο επαγγελματία

Ο Γεωργιανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, όπως και άλλα μεγάλα ονόματα που δόξασαν τη φανέλα του Άγιαξ, πήρε μέρος στη γιορτή προς τιμή του Ζιάακ Σβαρτς, του ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές και τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του "Αίαντα".

Μετά το τέλος του ματς, ο Αρβελάτζε χαιρετήθηκε με τον Γιάννη Αναστασίου και δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του.

"Είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας και πάντα δούλευε με σοβαρότητα και προσήλωση. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τον συνοδεύουν και στην προπονητική του καριέρα" σχολίασε αρχικά ο Αρβελάτζε.

Κλείνοντας τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και είναι μία ευκαιρία για τον Αναστασίου. Πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα για να πετύχει, γιατί ξέρει πως θα ωφεληθεί και ο ίδιος εφόσον κάνει καλή δουλειά. Εγώ νομίζω πως επειδή θα προσπαθήσει πολύ, θα πετύχει καλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ