ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών με Πλατανιά και Πανιώνιο ο Σο

Απών με Πλατανιά και Πανιώνιο ο Σο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χαμπίμπ Σο στα δύο εντός έδρας ματς με Πλατανιά και Πανιώνιο, με τον Σενεγαλέζο να επιστρέφει στη δράση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για δυο συνεχόμενα ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χαμπίμπ Πάπε Σο ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ και αυτό γιατί ο Σενεγαλέζος άσος πλην της κόκκινης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με δυο κίτρινες, έχει να εκτίσει και ποινής μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Σο στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και από τον Παναθηναϊκό είχαν αποφασίσει να δηλώσουν να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική.

Όμως, στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σο αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και έτσι ελέω της αποβολής του στην Τούμπα πήρε "προίκα" μία ακόμα αγωνιστική αποκλεισμού.

Αυτή μεταφέρεται στο αμέσως επόμενο ματς του Παναθηναϊκού το οποίο είναι κόντρα στον Πανιώνιο, και πάλι εντός έδρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Το παρήγορο για τον παίκτη και τον Φάμπρι είναι πως θα είναι στη διάθεση των "πρασίνων" για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την πρότελευταια αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ