ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε από τη σύσκεψη ο Παναθηναϊκός

Αποχώρησε από τη σύσκεψη ο Παναθηναϊκός

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησαν αμέσως από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για την αλλαγή στάση του Αστέρα Τρίπολης στο θέμα των εισιτηρίων.

H καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 7/12, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ωστόσο, οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάκης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος, παρέμειναν για μικρό χρονικό διάστημα στη διαδικασία.

Αφού συμφωνήθηκαν τα τυπικά θέματα και τα διαδικαστικά, οι δύο άνδρες αποχώρησαν τονίζοντας στους εκπροσώπους του Αστέρα Τρίπολης και τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση δεν αφορούν το Τριφύλλι.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι, συνεπώς δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του, ούτε για όσα θα ισχύσουν περιμετρικά του γηπέδου ή στις εισόδους της πόλης.

Παράλληλα, εξέφρασαν και τη δυσαρέσκεια τους για την αλλαγή στάση της διοίκησης των Αρκάδων στα όσα είχαν συμφωνήσει στη πρώτη σύσκεψη.

"Δεν έχουμε καμία άλλη δουλειά εδώ, όταν θα μάθετε να σέβεστε το λόγο σας και την υπογραφή σας, τα ξαναλέμε"ήταν το μήνυμα της πράσινης αντιπροσωπείας.

Γενικότερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τόσο λόγω της έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο και επειδή το ματς συμπίπτει με την επέτειο από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ